![]() |
Açma - Açma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Açma - Açma TarifiAçma - Açma Hazırlanışı Malzemeler: Hamur: 1 paket Dr ![]() 50 g yumuşak margarin 1 yumurta 3 çay bardağı ılık süt Araya sürmek için: 100 g yumuşak margarin Üzeri için: 1 yumurta sarısı Susam Çörek otu Hazırlanışı: Hamur: Un ve mayayı karıştırın ![]() ![]() ![]() Süre sonunda hamuru bir kez daha yoğurup 8 eşit parçaya ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 20-30 dakika Fırından çıkarınca üzerine tepsi örtün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|