![]() |
Lorlu Poğaça - Lorlu Poğaça Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lorlu Poğaça - Lorlu Poğaça TarifiLorlu Poğaça - Lorlu Poğaça Hazırlanışı Malzemeler: Hamur: 2 su bardağı un 1 poşet Dr ![]() 1 yumurta 100 g margarin 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz şeker 1 çay bardağı ılık süt Üzeri için: 1 yumurta sarısı Dolgu: 250 g tatlı lor Yarım demet kıyılmış maydanoz Hazırlanışı: Hamur: Un ve mayayı karıştırın ![]() ![]() ![]() Tekrar yoğurup yumurta sarısı büyüklüğünde parçalar kopartın ve yuvarlayın ![]() Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 10-15 dakika Poğaçaları soğutup iç malzeme doldurmak için birbirinden tamamen ayırmadan enlemesine kesin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|