![]() |
Slalom Pisti - Slalom Pisti Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Slalom Pisti - Slalom Pisti TarifiSlalom Pisti - Slalom Pisti Hazırlanışı Malzemeler: Pandispanya: 1 poşet Dr ![]() 3 yumurta 2,5 yemek kaşığı Dr ![]() 10 yemek kaşığı su 1,5 su bardağı çekirdeksiz vişne tanesi Krema: 1 poşet Dr ![]() 1 poşet Dr ![]() 3,5 su bardağı süt Yarım su bardağı hindistan cevizi Dekor: Yarım çay bardağı Dr ![]() 75 g margarin 1 yumurta 1 poşet Dr ![]() 1-1,5 su bardağı un 15 adet (30 g) çifte kavrulmuş yeşil lokum 2 yemek kaşığı buğday nişastası Hazırlanışı: Pandispanya:Pandispanya unu yumurta, kakao ve su ile 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C(önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 25-35 dakika Fırından çıkartıp soğumaya bırakın ![]() Krema: Vanilinli pudingi 2,5 su bardağı süt ile 2-3 dakika kaynatarak pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu karışımı soğuttuğunuz pasta tabanının üzerine yayın ve yemek kaşığının ters tarafı ile çukurlar oluşturun ![]() ![]() Dekor: Kurabiyeleri hazırlamak için pudra şekeri, margarin, yumurta, şekerli vanilin ve un ile yumuşak bir hamur yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 175°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 175°C(önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 15-25 dakika Kaplumbağayı hazırlamak için lokumları yoğurarak yumuşatın ve nişastayı azar azar ilave ederek yedirin ![]() ![]() ![]() Servisten önce kırmızı kartondan minik bayraklar kesin ve kürdanlara geçirerek pastanın üzerine batırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|