Yoğortlu Tatlı - Yoğortlu Tatlı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoğortlu Tatlı - Yoğortlu Tatlı TarifiYoğortlu Tatlı - Yoğortlu Tatlı Tarifi Malzemeler : (4-6 kişi için) 300 gr Süzme Yoğurt 1 kutu Krema 1 paket Vanilya 3 yemek kaşığı Pudra Şekeri 2 adet Portakalın Suyu 200 gr Kayısı Marmeladı Süslemek İçin 15-20 adet Ceviz ve Çilek Hazırlanışı : Süzme Yoğurt, Krema, Pudra Şekeri ve Vanilyayı 5 yemek kaşığı Portakal Suyuna karıştırın Bu karışımı servis kaselerine boşaltın Kayısı Marmeladından 2 yemek kaşığı ayırıp kalanı kasedeki yoğurtlu karışımın üzerine dökün![]() Ayırdığınız marmeladı 2 yemek kaşığı marmeladı portakal suyu ile karıştırın Bu karışıma çilekleri de ilave edip kaselerin üzerine ilave edin Kayısı Marmeladı yerine kayısılı dondurma ve 2 yemek kaşığı Bal kullanılabilir
|
|
|
|