![]() |
Çikolatalı Kup - Çikolatalı Kup Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolatalı Kup - Çikolatalı Kup TarifiÇikolatalı Kup - Çikolatalı Kup Tarifi Malzemeler: Mousse: 1 paket Dr ![]() 2,5 çay bardağı soğuk süt Beze: 3 yumurta akı 2 su bardağı Dr ![]() 1 yemek kaşığı mısır nişastası 1 yemek kaşığı rom 1 yemek kaşığı Dr ![]() Hazırlanışı: Mousse: Çikolatalı Mousseu 2,5 çay bardağı süt ile çırparak tarifine göre hazırlayın ![]() ![]() Beze: Yumurta aklarını mikserin yüksek devrinde 2-3 dakika çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 175°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 175°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 10-15 dakika Elde ettiğiniz bu iki renk bezeleri servise hazır olan çikolatalı mousseların üzerlerine tepeleme doldurun ![]() |
![]() |
![]() |
|