![]() |
TAVUK GÜVEÇ - TAVUK GÜVEÇ Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TAVUK GÜVEÇ - TAVUK GÜVEÇ TarifiTAVUK GÜVEÇ - TAVUK GÜVEÇ Tarifi Malzemeler : (6 kişi için) Derisi ve kemikleri ayrılmış bir tavuk 1 adet kuru soğan 2 adet Patates 2 adet Havuç 1 küçük kutu Bezelye Konservesi 1-2 adet Sivri Biber birkaç diş sarımsak 2 adet Domates 1 yemek kaşığı Salça 1 yemek kaşığı Tereyağı Yeterince Su Tuz, Karabiber, Kekik Hazırlanışı : Güveç tenceresine tereyağı, doğranmış soğanları ve salçayı koyun, kuşbaşı doğranmış tavukları ekleyip biraz kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynadıktan sonra kısık ateşte 15 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() Sıcak servis yapınız ![]() |
![]() |
![]() |
|