![]() |
Piti Kebabı - Piti Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piti Kebabı - Piti Kebabı TarifiPiti Kebabı - Piti Kebabı Tarifi KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk PİŞME SÜRESİ: 45-50 dk Malzemeler: 500 gr kuşbaşı koyun eti 1 su bardağı nohut 4 yufka Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Nohutları akşamdan ıslatın ![]() ![]() ![]() * Kuşbaşı etleri tuz ve karabiberle tatlandırıp bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() * Yufkaları sac üzerinde kızartıp küçük parçalara ayırın ve bir tepsiye yayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|