|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayşekadin, cali, fasulye, tarifi, zeytinyağli |
![]() |
ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE TarifiZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi Malzemeler : (4 kişi için) 1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye 1 bardak Zeytinyağ 3 adet Kuru Soğan 2 adet Domates 3 adet Kesme Şeker Tuz Hazırlanışı : Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur ![]() ![]() Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır ![]() ![]() Soğuk Servis yapılır |
![]() |
![]() |
|