Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ayşekadin, cali, fasulye, tarifi, zeytinyağli

ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi



ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi

Malzemeler : (4 kişi için)

1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye
1 bardak Zeytinyağ
3 adet Kuru Soğan
2 adet Domates
3 adet Kesme Şeker
Tuz

Hazırlanışı :

Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur 45 dakika kadar pişirilir

Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır Soğuduktan sonra servis tabaklarına alınır

Soğuk Servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.