İtalyan Tavuğu |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İtalyan TavuğuMALZEMESİ 2 adet tavuk budu 1 paket pappardelli makarna 10 adet dolmalık kırmızı biber 10 adet siyah zeytin 4 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı fesleğen 1 yemek kaşığı sirke 4 yemek kaşığı sıvıyağı Karabiber Tuz TARİF Kaynayan tuzlu suda makarnayı 7 dakika haşlayıp süzün Tavaya 4 yemek kaşığı sıvıyağı ve zar şeklinde doğranmış soğanı koyup pembeleşene kadar kavurun Tavuk butlarını ekleyip, iki taraflı kızartın Karabiber, tuz, sirke, fesleğen, doğranmış domates, kırmızı biber, çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin ve 1 çay bardağı su ekleyin 10 dakika pişirip makarnayla karıştırın Sıcak servis yapın |
|