|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biskuvi, çekirdekli, crackers, kepek, mixed, seed, tuzlu, unlu, wholewheat |
![]() |
Kepek Unlu, Cekirdekli Tuzlu Biskuvi (Whole-wheat and Mixed Seed Crackers) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kepek Unlu, Cekirdekli Tuzlu Biskuvi (Whole-wheat and Mixed Seed Crackers)Malzemeler: ![]() veya 1 1/2 bardak self-rising flour+ 1 cay kasigi kabartma tozu (bu undan kullanirsaniz daha guzel olur) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapilisi: - Unlari, kabartma tozunu, tuzu bir kaba alin ![]() - Icine dolaptan cikarilmis yagi bicakla kiyin ve parmak uclarinizla yedirin hamura - Yumurtayi ve sutu ilave edip acilabiliecek ama sertce bir hamur elde edin ![]() ![]() - Unlu tezgahta yada tahta ustunde merdane ile yarim cm kadar incelikte acin ![]() - Actiginiz hamurun ustune sut surun ![]() ![]() ![]() ![]() - Merdane ile ustunden hafifce gecerek cekirdeklerin hamurun icine gecmesini saglayin ![]() - Keskin bir yuvarlak kalip yada una batirilmis bardakla daireler kesip yaglanmis tepsiye hafif araliklarla dizin ![]() ![]() - 350F (175C) derecede hafif kizarmaya baslayana kadar yaklasik 15 dakika pisirin ![]() |
![]() |
![]() |
|