![]() |
Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşlamamalzemeler: 2kg kemikli et (gerdan/kol veya but olabilir) 2 baş kuru soğan 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 litre soğuk su hazırlanması: eti kasabınıza parçalatıp haşlamalık olarak hazırlatın ![]() etleri soğuk suyla yıkayıp sularını süzdürün, derin bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() 1,5 litre soğuk suyu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eğer düdüklü tencere ise et pişirme ayarına getirip 15-20 dakika kadar pişirin ![]() ![]() ![]() piştikten sonra tuzunu ilave edip pilav eşliğinde sıcak servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|