Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arpacık, soğanlı, yahni

Arpacık soğanlı yahni

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arpacık soğanlı yahni



Malzemeler:



Yarım kg kemikli koyun eti


10-15 arpacık soğan


2 domates


1 çorba kaşığı margarin


2 su bardağı sıcak su


1 çorba kaşığı kekik


Tuz, karabiber


Hazırlanışı:

* Arpacık soğanları temizleyin Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın Koyun etini tencereye alıp margarini ilave edin ve 5 dakika kavurun


* Arpacık soğanları ve domatesi kavrulmakta olan ete ekleyip karıştırın Kapağı kapalı olarak 10 dakika kısık ateşte pişirin Suyu ilave edip etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dakika daha pişirin Tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.