Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, erişte

Bezelyeli Erişte

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Erişte



Malzemeler

2bardak erişte

500gr kuşbaşı et

1adet soğan

2adet domates

1bardak bezelye

3kaşık margarin

2bardak su

tuz



Soğanı yağda kavurun, kabuğunu soyup doğradığınız domatesleri ekleyin Sote olunca eti, suyu katarak pişirin Et iyice yumuşasın Tuzunu baharatını katıp ocaktan alırsınız Ayrı kaplarda da erişteyi ve bezelyeyi haşlayın Bunları da pişen ete ilave edip 3dk daha pişirin ve servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.