KAYMAÇİNA Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
KAYMAÇİNA TarifiMalzemeler 2 SU BARDAĞI KOYUCA ŞURUP 1 LİTRE SÜT 1 YEMEK KAŞIĞI UN 5 YUMURTA Yapılışı YUMURTALARI UNLA ÇIRPIN AZAR AZAR SÜT İLAVE EDİN, HALLOLACAK KADAR KARIŞTIRIN TEL SÜZGEÇTEN GEÇİREREK YAĞLANMIŞ TEPSİYE BOŞALTIN ÜSTÜ KIZARINCAYA KADAR KIZGIN FIRINDA PİŞİRİN ÜZERİNE KOYUCA ŞURUP DÖKEREK SERVİS YAPIN BU TATLI AVRUPALILARIN KREM KARAMELİNE DENK BİR TATLI OLMASINA RAĞMEN LEZZET OLARAK ÇOK DAHA HARİKA![]()
|
|
|
|