Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balik, buğulama

Balik BuĞulama

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balik BuĞulama



BALIK BUĞULAMA

Malzeme:

1 kilo balık (Hamsi, sardalya, tekir, uskumru),
1 çay bardağı sıvıyağ,
1 adet limon,
1 çay bardağı su,
yarım demet maydanoz,
tuz,
Tarif:

Temizlenip tuzlanan balıklar dibi düz bir tencereye dizilir Üzerlerine yağ ve su dökülür Kıyılmış maydanoz serpilir Hepsinin üzerine soyulmuş, ince dilimler halinde kesilmiş bir limon döşenir Tencerenin kapağı kapatılıp on dakika kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.