Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çoban, kavurma

Çoban Kavurma

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çoban Kavurma



ÇOBAN KAVURMA

Malzeme:

600 gr kuzu eti,
16 adet arpacık soğan,
4 adet domates,
8 adet sivri biber,
150 gr tereyağı,
120 gr kaşar peyniri,
2 diş sarmısak,
tuz ve kekik,
Tarif:

Kuzu eti küçük kuşbaşı şeklinde doğranır Tereyağı bir tencerede eritilir ve etler eklenerek suyunu çekinceye kadar kavrulur Kabuğu soyulmuş ve doğranmış domates, biber ve arpacık soğanlar ilave edilip, et yumuşayana kadar kavurmaya devam edilir Pişen et güveçlere konur Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilip fırında peynir eriyene kadar pişirilip, sıcak olarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.