etli soğan dolması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
etli soğan dolmasıMalzemeler 8 adet orta boy soğan 250 gr kıyma2 dilim bayat ekmek içi 1 adet yumurta 1 kaşık margarin Tuz Karabiber Hazırlanışı Soğanları soyup yıkayınız Tuzlu kaynayan suda 15-20 dakika haşlayınız Kıymanın içine ufalanmış ekmek içini, maydanozu, tuzu, karabiberi koyup, hepsini karıştırınız![]() Soğanların içlerini birkaç kat çıkarıp, hazırladığınız içleri doldurunuz Bir tencereye doldurduğunuz soğanları dik olarak yerleştiriniz Bir bardak su ve yağı koyup, orta hararetli ateşte veya fırında 20 dakika pişiriniz![]() Sıcak olarak servis yapınız
|
|
|
|