![]() |
> Borç çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Borç çorbasi2 Litre Et Suyu (2 Tablet Et Suyu olabilir ) 2 Büyük Pancar 2 Büyük Soğan 250 gr kadar Lahana 2 orta boy Patates 1 Orta boy Kereviz 1 Havuç 3 Ç ![]() ![]() 50 gr Margarin 3 Defne Yaprağı Bir demet Maydanoz sapı 4 – 5 Diş Sarmısak ½ Ç ![]() ![]() Tuz Karabiber Kırmızı Biber Servis Esnasında Yoğurt veya Ekşi Krema (Bortsch) "Uluslararası ün yapmış Rus usulü bir çorbadır ![]() Servis esnasında Yogurt veya Ekşi Krema ![]() ![]() Pancarların kabuklarını soyunuz ve kibrit çöpü inceliğinde doğrayınız ![]() ![]() ![]() ![]() Soğan ince çintiniz ve yağ ile kavurunuz ![]() ![]() Şimdi pancarları ilave ediniz, ateşin altını kısınız pancarlar yumuşak bir hal alana kadar pişiriniz ![]() ![]() Hazırlamış olduğumuz et suyunu bu soğanlı, salçalı, pancar kavurmasına ilave ediniz ![]() ![]() Sebzeler yumuşak bir hal alana kadar kaynamaya bırakınız ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|