![]() |
> Yagda Yumurta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Yagda YumurtaMALZEMELER 4 ADET KÖY VEYA ÇiFTLiK YUMURTASI SIZMA VEYA EKSTRA EKSTRA ZEYTiN YAĞI VEYA TEREYAĞ TUZ, KARABİBER PİŞİRME KABI : MÜMKÜSE CAM KAPAKLI TEFLON TAVA HAZIRLANIŞI TAVAYA MAKUL MİKTARDA ( 50 GR ) ZEYTYİN YAĞI KOYUNUZ, VEYA ÇOK AZ ISITARAK ERİMESİNİ SAĞLADIĞINIZ TEREYAĞ İÇİNE 2 ADET YUMURTAYI İLAVE EDİNİZ ![]() ![]() NOT: GEREK TEREYAĞINI GEREK ZEYTİN YAĞINI TAVADA ASLA YAKMADAN YUMURTALARI İLAVE EDİNİZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|