![]() |
> Ferkİ(kabak Çİntmesİ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Ferkİ(kabak Çİntmesİ)Gereçler: 4 Adet Kabak 1 Adet Kuru Soğan 1 Tatlı kaşığı Biber Salçası Tuz,Karabiber,pul biber 1kase yoğurt Tuz,Karabiber Pul biber(İsteğe göre) 2 Yemek kaşığı zeytinyağı Yapılışı: Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabaklarıda ekleyip kavurmaya devam edin ![]() ![]() Servis Önerileri: Tabağa aldığınız ferkinizin üzerine yoğurdu gezdirerek servis yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|