Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, çintmesi, ferkikabak

> Ferkİ(kabak Çİntmesİ)

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Ferkİ(kabak Çİntmesİ)



Gereçler:
4 Adet Kabak
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
Tuz,Karabiber,pul biber 1kase yoğurt
Tuz,Karabiber
Pul biber(İsteğe göre)
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabaklarıda ekleyip kavurmaya devam edinTuz,karabiber,pul biber ve 1 bardak su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin
Servis Önerileri:
Tabağa aldığınız ferkinizin üzerine yoğurdu gezdirerek servis yapınafiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.