Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, baharatlı, tavuk

> Baharatlı Tavuk

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Baharatlı Tavuk



Malzeme
- 1 paket tavuk budu (4 Adet)
- 1 paket tavuk kemiksiz kalça (4 Adet)
- 6 yemek kaşığı sıvı Sana
- 1 yemek kaşığı köri
- 2-3 iş sarımsak
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı zencefil
- 1 litre hindistan cevizi sütü
- Tuz-karabiber
Hazırlanışı
Tavukları paketten çıkarıp, yıkayınız

Yayvan bir tavada sıvı Sana’yı kızdırıp, köriyi ilave ederek kızdırınız

Sarımsakları ayıklayıp, kıyınız ve köriye ilave edip, kavurunuz

Tavukları ilave edip, renkleri dönünceye kadar kavurunuz

En son olarak, bal zencefil, tuz ve karabiberi ekleyip 10 dakika sote ediniz

En son hindistan cevisi sütünü ekleyip tavukları yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirip servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.