![]() |
> Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik)MALZEMELER 1 Su Bardağı Buğday 1 Bütün Tavuk 12 Su Bardağı Su 1 Kase Konserve Bezelye 1 Kereviz 1 Havuç 1 Dal Taze Soğan 4-5 Dal Maydanoz 2 Çorba Kaşığı Domates 1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 4 Karabiber Tanesi HAZIRLANIŞI Buğdayı ayıklayıp yıkadıktan sonra geniş bir kaba alın ![]() ![]() Kereviz, havuç ve taze soğanı soyup yıkadıktan sonra küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() Tavuğu temizleyip bütün olarak tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuğun etlerini kemiklerden ayırıp ince şeritler halinde kesin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|