![]() |
> Dilbalığı Filetosu Somonlu (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Dilbalığı Filetosu Somonlu (5 Kişilik)MALZEMELER 1 kg Dilbalığı Filetosu 250 gr Somon Filetosu 1 Bağ Pazı 1 Havuç 1 Kabak 1 Patates 3 Limon Suyu Tuz, Karabiber Fesleğenli Sos İçin: 1 Demet Taze Fesleğen 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı 2 Yeşil Soğan 2 Diş Sarmısak 1 Dal Maydanoz 1 Kahve Fincanı Su Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI Dilbalığı filetolarının yarısını yağlı kağıdın üzerine dizin ![]() Pazı yapraklarını kaynar suya atıp 1 dakika beklettikten sonra çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Alüminyum folyaya sıkıca sarıp 15 dakika buharda veya suda haşlayın ![]() Fesleğenli sosu hazırlamak için; bütün malzemeyi blenderden geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabak, havuç ve patatesleri şekilli keserek haşlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|