![]() |
> Deniz Tarağı (2 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Deniz Tarağı (2 Kişilik)MALZEMELER 100 gram gravyer peynir 1 su bardağı süt Üç buçuk çorba kaşığı un 4 diş sarmısak 300 gram deniz tarağı Yarım fincan konyak 1 çay kaşığı hardal 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım demet maydanoz HAZIRLANIŞI Deniz taraklarını derin bir tavada yumuşayana dek haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Beşamel sos için ayrı bir tencereye 1 çorba kaşığı tereyağı koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karıştırdıktan sonra tavada bulunan deniz taraklarının içine koyun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|