![]() |
> Kefal Pilakisi (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kefal Pilakisi (4 Kişilik)MALZEMELER 8 Dilim Kefal 2 Çorba Kaşığı Çiçekyağı 1 Orta Boy Soğan 1 Orta Boy Sarmısak 2 Orta Boy Domates 2 Küçük Boy Havuç 1 Dal Kereviz 2 Orta Boy Patates 1 Defne Yaprağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Fiske Karabiber 1 Bardak Su 1/3 Bardak Sek Beyaz Şarap 1/2 Bağ Maydanoz 4 Dilim Limon HAZIRLANIŞI Önce fırınınızı orta hararette ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orta boy bir tencereye çiçekyağını koyup orta ateşte kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() Balık dilimlerını cam kaba yerleştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|