![]() |
> Karidesli Pisi Balığı Şiş (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Karidesli Pisi Balığı Şiş (4 Kişilik)MALZEMELER 1 adet pisi balığı filetosu 250 gr ![]() 1 su bardağı sıvı yağ 6 adet taze defne yaprağı 2 adet çarliston biber 1 limonun kabuğu HAZIRLANIŞI Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında şerit şeklinde kesin ![]() Şeritlerin ortalarına karides koyup rulo şeklinde sarın ![]() Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp şişlere limon kabuğu, defne yaprağı ve biber sıralamasıvla dizin ![]() Balık şişleri kızdırılmış sıvı yağda kızartın Karidesli pisi balığını, haşlanıp tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpilmiş patatesle birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|