Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, buğulama, kalkan, kişilik

> Kalkan Buğulama (2 Kişilik)

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Kalkan Buğulama (2 Kişilik)



MALZEMELER
800 gram kalkan balığı
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet sivribiber
7-8 adet mantar
1 diş sarmısak
1 adet orta boy domates
Yarım su bardağı beyaz şarap
2 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri


HAZIRLANIŞI
Temizlenmiş kalkan balığını ince dilimleyin, 1 çorba kaşığı tereyağını tavaya aktarın Kızdırdıktan sonra küçük kesilmiş sivribiberi, mantarları, sarımsağı ve domates ekleyin
Birkaç dakika kısık ateş soteleyin Yarım su bardağı beyaz şarabı ve 2 çorba kaşığı krema ilave edin
Güveç kabına dilimlenmis kalkan balığını koyun Üzerine hazırladığınız karışımı dökün, çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peynirini de serpin Orta derecede ısılı fırında 20 dakika pişirin ve sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.