![]() |
> Kalamar Tava (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kalamar Tava (6 Kişilik)MALZEMELER 6 Orta Boy Kalamar 1 Su Bardağı Sıvı Yağ 1 Çorba Kaşığı Şeker 1 Tatlı Kaşığı Karbonat 1 Su Bardağı Un Tuz Sos İçin: 1 Kutu Doğranmış Domates 1/2 Yarım Havuç 2 Arpacık Soğanı 1 Diş Sarmısak 1/2 Kereviz 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ Tuz 1/2 Tatlı Kaşığı Kuru Fesleğen HAZIRLANIŞI Kalamarları Yıkayıp kuruladıktan sonra yarım parmak kalınlığında halka şeklinde doğrayalım ![]() Ayrı bir yerde unun içine bir miktar tuz ilave edip karıştıralım ![]() ![]() Sos İçin: Havucu tavla zarı gibi doğrayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|