> Ispanak Çorbası (6 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Ispanak Çorbası (6 Kişilik)MALZEMELER 1/2 kg Ispanak3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Baş Soğan 2 Paket Tavuk Suyu 1 Çorba Kaşığı Limon Suyu 3 Yumurta Tuz, Karabiber, Su HAZIRLANIŞI Soğanları rendeleyerek yağda kavurun Yıkayıp temizlediğiniz ıspanakları ince ince doğrayarak tencereye koyun lspanakları soğanlarla birlikte kısık ateşte kavurun![]() Et suyu bulyonunu ayrı bir tencerede az su ile eriterek kaynatın Kaynadıktan sonra ıspanaklara ekleyerek 7-8 dakika daha kaynatın![]() Pişen ıspanakları bir çatal yardımıyla püre haline getirin Suyla karıştırarak tencereye alın 3 yumurtanın sarılarını ayırarak limon suyu ile çırpın tencereye ilave edin Devamlı karıştırın Ateşten aldıktan sonra bekletmeden servis yapın
|
|
|
|