![]() |
> Bumbar Dolması (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Bumbar Dolması (4 Kişilik)MALZEMELER 1 Koyun Barsağı (600 gr, delik olmayan) 2 Akciğer (çok ince kıyılmış) 2 İri Soğan (rendelenmiş) 200 gr Pirinç (1 su bardağı) (ayıklanıp yıkanmış) 1/4 Su Bardağı Su 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber HAZIRLANIŞI Aşağıdaki bumbar tarifini 1 çay kaşığı tuzla dövülmüş bir diş sarmısağı 3 çorba kaşığı zeytinyağla karıştırarak hazırlayacağınız sosla birlikte servis ediniz ![]() Koyun barsağını musluğun ağzına takıp bol akar suyla bir elinizle de içini sıyırarak iyice yıkayınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|