ErkekLer De AğLar |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
ErkekLer De AğLarAslında ağlamak istemiyorum ![]() Ama![]() Ama![]() Ağlıyorum![]() Neden bilmiyorum![]() İçim dolu![]() Döktüğüm her tane ile içimdeki bu doluluğu boşaltıyorum belkide Dimdik ayakta dururken istemediğim, kabullenemediğim, içime attıklarım![]() Ağlıyorum![]() ![]() Çünkü tane tane onları döküyorum![]() Yeniden dimdik ayakta durduğumu göstermek için, sabaha doğan güneşle birlikte tekrar dimdik ayakta durabilmek için ağlıyorum![]() ![]() Boşalmalı tanelerimle içimdekiler damla damla Ki yeni yeni yerler açılmalı tekrar içime birşeyler atabilmek için![]() Yoksa nasıl güçlü olabilirim? Nasıl ado gibi olabilirim? Erkekler ağlamaz demişler ![]() Halt etmişler Erkeklerde ağlar![]() Kan yaşları dökerek ağlar![]() Hayatın sınırına geldiğini hissettiğinde ağlar![]() Çaresiz kaldığında ağlar![]() Sevdiğinde ağlar![]() Sevdiği yaraladığında ağlar![]() Her bir damlasını kalbinin derinliklerinden sökerek akıtır gözlerinden![]() Akan yaş değil kendisidir parça parça![]() Erkeklerde Ağlar Çiçeklerim dağılmış dört bir yana Koşuyorum toplamak için![]() Gücüm yetmiyor![]() Seviyor sevmiyor oynuyorlar bahçemin çiçekleri ile Tane tane dağılıyor çiçeklerimin yaprakları Heryeri kaplamışlar Etraf ne kadar güzel görünsede çiçeklerimin taneleri ile; bahçemde o kadar tarumar durumda![]() ![]() Ağlıyorum ![]() Yanlızlığıma![]() ![]() Kendi halime![]() Gecelerime![]() Anlatamıyorum kendimi kimseye ![]() Anlatamıyorum hiçbirşeyimi![]() Herkez bir yanımdan birşeyler koparıyor![]() Parça parça dağılıyorum kimse umursamıyor![]() Ben bitiyorum![]() İçim bitiyor![]() Sevdam bitiyor![]() Yaşama inancım biraz daha azalıyor![]() Pamuk ipliğinden örülmüş kozam artık beni koruyamıyor![]() ![]() Erkekler ağlamaz demişler ![]() Ben erkeğim![]() Ben ağlıyorum![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
puslu
|
ağlamak güzeldir yüreğinde duygu taşıyan sevgi taşıyan insanların işidir çok güzel rahatsız teşekkürler
|
|
|
|