![]() |
> Gülaş (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Gülaş (6 Kişilik)MALZEMELER 1 ![]() 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Çay Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 1-2 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz HAZIRLANIŞI Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|