Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ballı, sebze

ballı sebze

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ballı sebze



Malzemeler: 4 adet şalgam
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr tereyağı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
4 adet bonfile

HAZIRLANIŞI :
Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın Soğanı ortadan ikiye kesin Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun 2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün 50 gr tereyağında kavurun Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın
Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.