![]() |
Fırında Kremalı Tarhunlu Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Kremalı Tarhunlu TavukMalzemeler: 750 gr but biftek 100 ml krema 1 tatlı kaşığı yoğurt 5-6 sap tarhun otu 1 diş sarımsak Karabiber Tuz 1 adet fırın poşeti Yapılışı: 1- Krema, yoğurt, tuz ve karabiberi rendelediğiniz 1 diş sarımsak ile karıştırarak sosu hazırlayın ![]() 2- Tavuk but biftekleri hazırladığınız sosa bulayın ![]() ![]() 3- Fırın poşetinin içine girebilecek büyüklükte bir fırın kabına sosladığınız tavukları dizin ![]() ![]() 4- Poşetin üzerinde bıçak yardımıyla 1-2 delik açın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|