![]() |
Fileto Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fileto BiftekMalzemeler • 4 fileto biftek, (her biri yaklaşık 180 gr ![]() Sebze Kabuk Malzemeleri • 4 dilim kırıntı haline getirilmiş bayat ekmek • 30 gr ![]() • Maydanoz dalı, biberiye ve fesleğen • 2 çorba kaşığı öğütülmüş hardal • 1 çorba kaşığı zeytinyağı Elmalı, Kerevizli Remoulade Malzemeleri • 220 gr ![]() • ½ limon suyu • 4 çorba kaşığı mayonez • 1 çay kaşığı kaba öğütülmüş hardal • Dörde bölünüp çekirdekleri çıkarılmış bir yeşil elma • 2 çorba kaşığı taze doğranmış maydanoz • Lezzet katmak için tuz ve biber 4 kişiliktir Yapılışı 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|