Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dürüm, kaşarlı, tavuk

Kaşarlı Tavuk Dürüm

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Tavuk Dürüm



Malzemeler:500 gr Kemiksiz but biftek yada kalça şiş
4 adet yeşil biber
2 adet lavaş ekmeği
Tuz, kırmızı pul biber, kekik
2 yemek kaşığı ketçap
250 gr kaşar peyniri
Garnitürler:
Patates kızartması, salatalık, domates, marul
İsteğe göre salatalık turşusu

Tavuk Dürüm Nasıl Yapılır?

Yapılışı:
1 But bifteklerinizi tos makinanıza yada yağsız tavaya 1 but bir biber şeklinde yanyana dizin
2 Tost makinasının kapağını kapatmadan çevire çevire istediğiniz kıvamda pişirin 2 tarafıda piştikten sonra lavaşınızı tavukların üzerine koyarak ısıtıp yumuşatın
3 Tavaşınızı tabağa yayın ve biraz ketçap sürün İçine istediğiniz miktarda garnitür, baharat ve tavuk eti ekleyinEn son ince dilimlediğiniz kaşar peynirlerini etlerin üzerine dizin ve dürün yapın
4 Hazırladığınız dürümleri sıcak tost makinasına koyn ve üzrine hafifçe yağ sürün Kaşarlar eriyene kadar ısıtıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.