![]() |
Bindallı Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bindallı TatlısıBİNDALLI TATLISI Malzemeler 250 gr eritilmiş margarin 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu Alabildiği kadar un 2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi Şurubu İçin; 3 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su Hazırlanışı 3 su bardağı şeker ve 3 su bardağı suyu tencereye aktarıp 10 dakika kaynatın ![]() ![]() Margarini eritip yoğurma kabına alın ![]() ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ![]() ![]() ![]() Hamurun ortasına uzunlamasına ceviz koyup kesilen kanat gibi parçaları cevizlerin üzerine doğru, sağdan sola doğru kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|