Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buzlu, çay, portakallı, resimli, tarifi

Buzlu Ve Portakallı Çay Tarifi Resimli

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Buzlu Ve Portakallı Çay Tarifi Resimli



Buzlu Ve Portakallı Çay Tarifi Resimli
Buzlu Ve Portakallı Çay Tarifi
Buzlu Ve Portakallı Çay,Buzlu ve Portakallı Çay nasıl yapılır, Buzlu ve Portakallı Çay yemek tarifi


Buzlu Ve Portakallı Çay Tarifi Resimli
Malzemeler
4 adet portakallı poşet çay
1 yarım kahve fincanı limon suyu
1 kaşık toz şeker
5 fincan limonata
1 dal taze nane

Hazırlanışı
Poşet çayları bir demliğe koyalım ve üzerine kaynamış suyu döküp karıştıralım 5 dakika bir kenarda demlenmesi için bekletelim İçinden poşet çayları çıkartalım ve limon suyunu ilave edip soğumaya bırakalım Şekeri ve soğuk suyu küçük bir tencereye koyalım ve sürekli karıştırarak orta hararetli ateşte şekerle iyice eriyinceye kadar kaynatalımAra sıra karıştırarak 3 dakika boyunca kaynatmaya devam edelim Tencereyi ateşten alalım ve soğumaya bırakalım Şekerli şurubu soğuk çay karışımına ekleyelim Üzerini kapatalım ve en az 2 saat servise kadar buzdolabında bekletelim Bardakları yarıya kadar soğuk çayla doldurup üzerlerini limonatayla tamamlayalım Üzerine portakal dilimleri ve taze nane dallarıyla süsleyerek servis edelim

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.