![]() |
Resimli Kuzu Kol Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimli Kuzu Kol Sarma TarifiResimli Kuzu Kol Sarma Tarifi Kuzu Kol Sarma nasıl yapılır Malzemeleri Bir adet kemiği alınmış Kuzu kolu bir çorba kaşığı Biber salçası veya domates salçası 2-3 diş sarımsak bir çorba kaşığı sıvı yağ–Kekik,tuz, bir fincan Galeta unu bir kaç dal Maydanoz Karabiber miktarı isteğe göre ![]() ![]() Yapılışı Kemikleri çıkarılmış Kuzu kolunu Tezgahın üzerine alalım ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisine yerleştirdiğimiz sarma etimizi Kızgın bir fırında önce 240 derecede sonra etimiz kızarmaya başlayınca 150 derecede pişirelim ![]() |
![]() |
![]() |
|