![]() |
Beşamel soslu tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel soslu tavukBeşamel soslu tavuk Beşamel soslu tavuk This image has been resized ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 1 adet ortaboy tavuk (haşlanmış) Beşamel sos (ister kendiniz hazırlayın,isterseniz hazır toz paketten yapın) Evde yapacaksanız 2 yemek kaşığı yağ 2 yemek kaşığı un 2 su bardağı süt Tuz 1 kavanoz garnitür (haşlanmış havuç, patates, bezelye) Üzerine kaşar rendesi Yapılışı Tavuğu haşlayıp kemiklerini ayırın,küçük parçalara ayırarak fırın kabına yerleştirin ![]() ![]() ![]() Beşamel sosu evde hazırlayacaksanız tencerede yağı ve unu kavurun içerisine topaklanmasını önlemek için soğuk sütü yavaş ilave ederek muhallebi kıvamında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|