Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çikokap, damla, tramisulu, yapılır

Tramisulu Damla Çikokap nasıl yapılır

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tramisulu Damla Çikokap nasıl yapılır



Tramisulu Damla Çikokap nasıl yapılır

Tramisulu Damla Çikokap nasıl yapılır
Malzemeleri

1 paket hazır kakolu pandispanya veya kedidili

2 çorba kaşığı hazır kahve

1 çorba kaşığı toz şeker

1 yumurta

yarım kilo süt

25 çorba kaşığı un

15 çay bardağı şeker

1 paket labne peyniri






Yumurta ve şeker çırpılıp bir tencereye konur İçerisine un ve süt ilave edilir orta hararetli ısıda muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir İçerisine labne peyniri eklenir ve pürüzsüz hale gelene kadar tekrar çırpılır Diğer tarafa pandispanya ve kedidilleri ıslatmak için 1 fincan kaynar suya 2 çorba kaşığı hazır kahve ve 1 çorba kaşığı toz şeker koyulur Damla Çikolaplar'ın altına hiç boşluk kalmayacak şekilde pandispanya/kedidilleri yerleştirilir Yerleştirilen taban hazır kahveli karışımla ıslatılır Üzerine peynir kremasından 1 parmak kalınlığında konur Kremanın üzerine kakako serpilir İsteğe bağlı olarak mevsim meyveleri ya da damla çikolayla süslenir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.