![]() |
Böğürtlenli Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böğürtlenli PastaBöğürtlenli Pasta ![]() Malzemeler: 1 Çorba Kaşığı Böğürtlen Likörü 2 Çorba Kaşığı Böğürtlen Şurubu 3 Yaprak Jelatin ½ Limon Suyu 600 gr Böğürtlen 100 gr Labne Peynir 5 Çorba Kaşığı Toz Şeker 1 Su Bardağı Süt İkiye Bölünmüş Hazır Pandispanya TARİFİ: Öncelikle jelatini sıcak suyun içine koyun ![]() ![]() ![]() Böğürtlenlerin 250 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pandispanyayı böğürtlen şuruplu ve likörlü süt ile ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|