Frambuaz reçeli resimli tarifi |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Frambuaz reçeli resimli tarifiFrambuaz reçeli resimli tarifi This image has been resized Click this bar to view the full image The original image is sized 680x453 and weights 66KB Malzemeler :* 4 su bardagi frambuaz * 3,5 - 4 su bardagi seker * 2 adet elma (boz yesil elma) * 1 limonun suyuYapılışı :* Malzemeleri celik bir tencerede bir araya getirin * Elmalari tencereye almadan once olabilecek en minik sekilde dograyin * 20 - 30 dakika harli ateste zaman zaman karistirarak pisirin * Recelimiz pistikten sonra istedigini zaman kullanabilirsiniz ama 1 hafta sonra istenilen lezzete tam anlamiyla ulasacaktir * Recel icin kullanilacak meyve , cilek, bogurtlen, frambuaz vs ise donmus olanlar tercih edilebilir |
|