![]() |
Meyaneli Bıldırcın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyaneli BıldırcınMeyaneli Bıldırcın 2 adet bıldırcın but 2 çorba kaşığı tereyağ 1 fincan sirke Salçası için: 1 çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı tereyağı 2-3 tatlı kaşığı sirke 1 adet domates 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı nane YAPILIŞI: Bıldırcınları sirkeli suda iyice ovarak yıkayınız ![]() ![]() ![]() Haşladığınız etleri süzerek sudan çıkarıp bir bez üzerinde bir süre bırakıp suyunu süzdürünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|