Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, tas, tavşanlı

Tavşanlı Tas Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşanlı Tas Kebabı




Malzemeler

1200 gram kuşbaşı doğranmış tavşan eti
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
6 diş sarmısak
2 çorba kaşığı domates salçası
1 adet defne yaprağı
10-15 adet tane karabiber
1 tatlı kaşığı un
Bir buçuk litre sıcak su
Tuz

Yapılışı
ZEYTİNYAĞINI bir tencereye alıp eti ekleyin üzerine soğan ve sarmısakları bütün olarak ekleyin Un hariç diğer malzemeyi de ilave edin 3 dakika birlikte kavurun Unu ilave edip bir iki çevirin ve suyunu koyun Tuzunu ayarlayın Yemek pişerken oluşan köpükleri ara sıra alın Köpük bitince tencerenin kapağını kapatıp ağır ateşte bir buçuk saat pişirin Patates kızartması ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.