![]() |
Tavşan A La Mutard |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşan A La MutardTavşan A La Mutard Malzemeler 1 adet tavşan yavrusu 1 çorba kaşığı tuz 1 çorba kaşığı toz hardal 1 tatlı kaşığı kekik ,Karabiber 4 çorba kaşığı rafine yağı 1/2 su bardağı rafine yağı 2 çorba kaşığı tereyağı Hazırlanışı Hardalı, tuz, biber ve kekiği bir kaba koyup karıştırınız ![]() ![]() Tavşanın gireceği büyüklükte bir tepsiye tavşanı koyup, üzerine rafine yağını dökünüz ![]() Hızlı ateşli fırında zaman zaman içindeki yağından alıp, üzerine dökerek yarım saat kırk dakika kızartıp, bir servis tabağına çıkarınız ![]() Tereyağını kızartıp, üzerine dökünüz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|