![]() |
Soslu Tavşan Dolma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Tavşan DolmaMalzemesi: 10 adet tavşan 10 adet bıldırcın ciğer 150 gr pirinç 1 adet ince doğranmış kuru soğan 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 2 yemek kaşığı kuş üzümü 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı yenibahar 1/4 demet ince kıyılmış dereotu 4 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı zeytinyağ 1 yemek kaşığı nar ekşisi Sosu için: 2 su bardağı et suyu 1 tatlı kaşığı un 1 yemek kaşığı yoğurt 1 adet yumurta sarısı 1/2 limon suyu 1 çay kaşığı tuz Hazırlanışı: tavşanlar ayıklanıp içleri temizlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosun hazırlanışı: Et suyu ocakta kaynatılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|