Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hindi, kapama

Hindi Kapama

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindi Kapama



Hindi kapama

Malzemeler

1 adet soğan(yemeklik doğranmış),
4 parça hindi eti,
2 su bardağı pirinç,
6 adet taze soğan,
karabiber, tuz

Yemeklik doğranmış soğanlar 1 çay bardağı su ile suyunu çekene kadar kavrulur Hindi etleri eklenir üzerine tekrardan tencerenin yarısına kadar su eklenir Etler pişirilir 2 su bardağı pirinç ayrı bir yerde yağ ile kavrulur ve tuz eklenir Kavrulduktan sonra cam tepsiye dökülür Üzerine karabiber serpilerek parça etler üzerine konulur Suyu da üzerine dökülür 6 adet taze soğan doğranır üzerine serpilir ve tuz eklenip 180 derecelik fırında pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.