Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginarlı, kebabı, yuva

Enginarlı Yuva Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Yuva Kebabı




Enginarlı Yuva Kebabı

MALZEMELER
4 Enginar
1 Limon
1 Sogan
1 Domates
1 Çorba Kasigi Margarin
3 Çorba Kasigi Kiyma
1 Sivri Biber
1 Havuç
10 Arpacik Sogan
1 Su Bardagi Et Suyu
1/2 Çay Kasigi Köri
1 Su Bardagi Bezelye
4 Dal Dereotu
Tuz
Karabiber

YAPILIŞ TARİFİ
Enginarlari temizleyip,limonla ovunLimonlu suda haslayarak firin kabina alin Kiyilmis sogani yagda pembelesinceye kadar kavurun Kiymayi ilave ederek suyunu çekene dek kavurmaya devam edin
Kavrulmis kiymayi enginarlarin ortasina doldurarak bir firin kabina alin Üzerlerine domates ve biber dilimleri yerlestirin Kabuklarini temizlediginiz arpacik soganlarini, küp seklinde kesilmis havuç ve bezelyeleri tepsiye yerlestirin Tuz, karabiber ve köri serpin
Bir bardak et suyu dökerek firinda 15 dk pisirin Üzerini dereotu ile süsleyip sicak olarak servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.