Patatesler kibrit şeklinde rendelenir ve kızgın yağda kızartılır Köfteler ızgarada pişirilir ve boyları büyük ise daha küçük dilimlere bölünür Bu dilimler, tabakta kızarmış kibrit patateslerin üzerine yerleştirilir Üzerine hafif sarımsaklı süzme yoğurt ve daha önceden hazırlanmış zeytinyağlı fesleğenli sıcak domates sosu dökülür, istenirse ızgara edilmiş olan köfteler, tavada tereyağı eşliğinde baharatlarla hafifçe sallanarak da patateslerin üzerine yerleştirilebilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.